HOME - foldal - accueil

hárman - Ráhel

     Ezeken az oldalakon bemutatkozom neked családommal együtt.

Jómagam
Családom
Hárman

Péter
Donát
Ráhel


A 2008-2009-es Zrínyi matematika verseny megyei fordulóján 16. helyezett lett.

2009. januárjában a Mariánum iskola által, a Szent Pál év kapcsán meghirdetetett egyházmegyei rajzpályázaton 3. lett.

2009. tavaszán az iskolai sudoku vesrenyen évfolyamán első lett.

2008. őszén az iskolai versenyen az évfolyamon matekból megosztott első helyezést, valamint nyelvtanból első helyezést ért el.

A 2007/2008-as tanév őszén meghirdetetett iskolai pályázaton vett részt, melyen magyar szentekkel kapcsolatban kellett valamilyen 3D-és alkotást készíteni. Ráhel művének címe: "Liliom és rózsa - Szent Imre és Szent Erzsébet".

A meghirdetett "Ki az a Szent Imre?" pályázaton részt vett két rajzzal és egy textil-montázzsal: különdíjat kapott a textil-munkáért (2007. tavasz).

A meghirdetett Prohászka pályázaton részt vett és különdíjat kapott rajzáért (résztvevők, díjazottak 2. kép), mely megtekinthető ITT (néhány pályamű 4. kép) (2006. tavasz).

Kislányunk sokat - és főképp: nagyon szépen alkot. Néhány "művét" összegyűjtöttem, fogadjátok szeretettel a következő képsorozatot.

Kislányunk régebben is nagyon sokat rajzolt. Sajnos a képek lekicsinyítve nem tudják visszaadni a valóságot - a szkennelt színekről nem is beszélve. Mégis - fogadjátok ajándékként ezt a kis rajzgyűjteményt, mely betekintést enged abba, hogy egy óvodás-volt, hat és fél éves kislány hogyan látta a világot.

Ráhel is próbálkozott egy verssel, szerintem kedves és aranyos lett, mint írója kis lelke.

A hét napjai

Hétfőn tornázunk,
Kedden utazunk,
Szerdán szitálunk,
Csütörtökön sütit eszel,
Pénteken jó leszel,
Szombaton szünetelsz,
S vasárnapon mise lesz.

2006. február

top

copyright © Marian